:: Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

Mengapa Singgah Kalau Tak Masuk

Me, Myself and I

My photo
Summer is Annie @ Rosni ..i'm 28 years old.. Aku tak susah untuk didekati..kalau sape nak be fren dengan aku,just come to me when i'm in a good mood.. Aku hidup untuk family aku,4 my hubby,dan untuk orang-orang yang sayang aku... Aku nk puaskn hati sume org.. :: ...Aku nak jadi yang terbaik untuk semua orang...::

Friday, September 30, 2005

You should really know

Last week when you were crusin
Your best friend moved on me once again
I didnt wanna tell you
So i just kept it to myself

You should really know
I aint playin you
Babe u gotta know
Cos your love is all im living for
N if you look into my eyes then you will know
Oh baby you should really know

Im mad you'd think id hurt you
Cos your love means everythin to me
N i aint keepin secrets no no
Im jus keepin to myself

You should really know
I aint playin you
Babe u gotta know
Cos your love is all im living for
N if you look into my eyes then you will know
Oh baby you should really know

Do you think i want you to leave
When you mean so much to me
But if you dont want to stay
Then just let go of me
If you're better off that way
If you dont pu
put trustme
If u believe what people say
you're the only one i see

Well you know that i gotta ya
Anything that u do boy u know i support ya
How could u think i could do this to u
I thort wifey would mean more to u
I aint tryin to say i werent there that day
Im jus tryin to say it didnt happen that way
Naila Boss the name is true
the game is true
You know i belong to you
come on

You should really know
I aint playin you
Babe u gotta know
Cos your love is all im living for
N if you look into my eyes then you will know
Oh baby you should really know

Di tepi Pantai Yang Indah

Ari ni aku bosan sgt..nk chat ngan kwn2 kat YM pun mls..nk check email pun mls..
nk kuar mkn pun mls..nk g toilet pun mls..nk answer phone pun mls..nk reply sms pun mls...
nk wat keje lg la mls...huhuhu...rse nk tdo je skrg ni..

Mataku ku pejam...aku tgh bayangkn yg aku tgh berbaring diatas pepasir yg lembut,
angin bertiup sepoi-sepoi bahasa..nyaman skali..kedengaran ombak memukul pantai..
angin bayu dr laut bertiup lembut,sesekali kasar sekali tiupannya..namun ia tetap nyaman..
tidak ada siapa-siapa pun yg mengganggu...ombak tetap tak jemu-jemu
menghempas pantai...

Dia : kenapa ade ombak?

Aku : Sebab ade angin...

Dia : kenapa ada angin?

Aku : Sebab ade awan...

Dia : Laa...ape kena-mengena angin ngan awan lak??

Aku : La..dh Allah yg nk bg ade angin...tp bestkn??

Dia : Ha'ah..memang best pun klu selalu dpt bersama dgn
Ayang...meh sini
ayang,abg peluk ayang....

Muahahhahaaa....dh mula ar brangan.... :p

Kn best klu leh ddk berdua dgn org yg kite syg kat tepi pantai.
tanpa ada gangguan dr org lain..angin bertiup lembut menyentuh rambut...
pastu ade lak cik abang yg betulkan rambut kite yg ditiup angin tu...aduhhh...
romantiknye..

Tp...bile aku buka je mata..aku still berada di opis....
dengan keje yg tak siap2..bencinye..br je brangan bercuti kat pantai td...
kaco tul la....

Arrghhh!!!baik tdo je klu mcm ni...huhuhuhu.....

Thursday, September 29, 2005

5 Hari seminggu....

Slalunye aku akan meng update blogs dr ari isnin ke hari jumaat je.sbb ari sabtu n ahad aku cuti..so,secara otomatiknya aku akan turut same mencutikan diri aku dr men update blogs aku ni...sbb bg aku hari sabtu dan ahad adalah hari aku menjauhkan diri dr pc..kecuali tuk main game atau kene wat keje last minit..dulu time blajar kat kolej pun camtu gak..aku mmg mls nk on pc time ari cuti..sbb bagi aku,aku dh penat ngadap pc dr ari isnin ke ari jumaat..5 ari semggu cukup ar tu....So,oleh sbb itu,segala ape yg berlaku pada ari sabtu dan ahad akan aku ceritakan pada ari isnin atau ari² aku keje yg lain...wlupun dh basi cite tu, nk wat caner..time ni jela aku kena terpaksakan diri tuk ngadapkan muka ku di hadapan pc bodo ni....Sejak dua menjak ni pc aku ni rse mcm dh slow sgt..tah mane yg silap tah..aku rse aku dh byk sgt wat installation kat dlm pc ni kot..i think pas abis aku practikal kat sini,aku kena buang sume file aku kat sini...bahaya.....
Dh 3 ari aku xjenguk² blog aku ni...smlm kat opis aku ni server down.so,xleh nk update lagi..ari selasa lak aku off day..aku tak keje.cuti dgn sndirinye..hehehe.....ari isnin lak aku rse aku dh taip satu entry,tp bile aku nk publish,xleh lak..mls aku nk taip byk kali..aku ni jenis yg xsuke wat keje 2x,skali dh xjd,trus aku give up..(aku ni cpt sgt give up ke??xelok camtu..kena tukar attitude ni....)
Sbnrnye ari ni aku nk story mory pasal ujung mgu aku..ape yg dpt aku cite kat sini ialah..AKU HEPI SANGAT MASE AKU BERHARI CUTI TU...

**25.sept.2005- i'm nobody....
Senyuman Ragamu...
(*lagu tema...)

Server downnnn.......

Smlm hampir satu ari server kat sini down..xtau ar ape yg xkene..boring tahap cipan aku kat sini klu satu ari xleh surf internet...rsenye dh lame sgt aku x update blogs ni..bkn aku bz..sbb aku ni xde ar bz sgt.(mmg xbz pun..)...nk aku senaraikan ke 10 sebab nape aku x update blog??xyah la ek??ari tu rsenye aku dh taip satu entry tu..sikit punye panjang entry tu..tup tup time nk publish,xleh lak..aku xtau ar nape..aku ni bknnye expert sgt psl blog memblog ni..pakai taram je pun..hehehe..bile kite dh tulis berjela².pastu xleh nk publish lak,10syen giler babas aku..trus aku mls nk taip lg skali..3 ari trus aku majuk dr meng update blog aku ni heehehe...sume cite yg aku plan nk tulis dlm blog aku ni trus ilang..xde mood nk tulis lg skali..3 ari merajukkan diri aku,ari ini aku kembali dgn mood baru..hehehe...pg td ade jenguk blogs akira jap,bace sket² komen yg akira reply psl komen aku tu..nk gak dia reply..huhuhu...aku rse mcm aku kenal je budak akira tu..rse mcm org kmpg aku je..dia pun ckp dia duk kat kuala kurau..tu tmpt aku lahir tu...tp sape akira??tah² sedara mara aku gak..hahaha...sape tahu??klu aku dh dpt tau sape dia,msti aku segan nk jumpe dia pasni...hehehe...tp nape nk segan lak...tp ari tu aku ade tgk gmbr kmpg dia,view dia mcm kat kmpg aku gak..mcm kat umah mak ndak..tah² umah akira tu dekat dgn umah mak ndak gak kot..klu dia bukan sedara mara aku,mungkin jgk dia tu org kmpg mak ndak aku...klu aku cite kat akira tu psal mak ndak aku,rse²nye dia kenal tak ha??tp caner aku nk bgtau dia yg kmpg dia tu mcm kmpg mak ndak aku??aku rse nk sgt bercerita ngan dia,tp xtau ar caner??ok tak klu aku YM dia??betul ke ID dia tu??tah² tu just nick dia je kot...tah ar..rse mcm tak sopan lak klu tibe² je nk terjah YM org,msti dia tak suke..dia tu mcm bz je...takpe ar..nnt² pun leh cari lagik sape akira tu....moga² satu ari nnt aku tau gak sape akira tu..tp ape yg aku dpt rse,akira tu mmg satu kmpg ngan mak ndak aku....
???
**xyah ar nk pening² pk pasal ni.....

Friday, September 23, 2005

BaLiK KAmpuNg.....

Smlm aku xg keje..saje ambik cuti sehari..blik kg jap..dr sini kul 11 lebih smpai sane dlm kul 2ptg..lepak² jap..pastu kul 6 trus gerak dr kg ke ptrajaya lak..igt nk blik awl sket,tp tgu hafis blik dr sekolah dr..xbest lak klu blik xjmpe dia dlu...pnt tu mmg r penat,tp ok ar sbb dpt jmpe mak jap...kjp pun jd r....
Mmg aku pnt sgt sbb rabu mlm tu aku g airport anta my kazen g oversea...blik umah pun dh kul 12 lebih..mmg pnt pun..dh pning² dh kpala ni..lgpun esok trus g blik kg lak...best gak tgk dia dpt further study kat oversea...t'igin gak nk ikut jejak dia..sayang pun pesan b4 aku g sane,dia ckp jgn lupe salam ngan budak tu..ambik berkat sket..hehehe..mcm ar leh jln petua tu..tp aku ikut gak..mane ar tau,untung² leh jd..xsngka aku leh terpedaya ngan ckp sayang tu..hehehe..lntak ar..aku try je..xrugi ape² pun klu salam ngan dia..lgpun mmg aku kena salm ngan dia pun..xkn ar org dh nk g jauh² kite xsalam ngan dia..kite ni kn org melayu..adat masih kuat terpahat dlm jiwa..hahaha...
Ari ni ari jumaat...pg td mase bgun tdo td,rse mls sgt nk g keje..alang² dh cuti smlm,ape kate klu aku trus kn je cuti aku ari ni..dh alang² dh pun..tp aku xtau ar nape aku bgun gak g mandi n bersiap² g keje..klu ikutkn mls aku,mmg aku smbg je tdo pg td...hhehehhe..kn best klu dpt tdo lg....ari ni pun mcm ari² yg lepas gak..xde wat ape² pun kat opis ni...lepak² je...bace email yg smlm,sbb smlm aku xkeje,so email smlm pun xberbace lg..huhuhu...
Tghari kang ade jamuan lg..hehehe...best..leh mkn kek coklat lg..sdp tul kek coklat yg bos aku tu wat..tiap kali ade jamuan kat opis aku ni,msti bos aku tu akan sponser kek coklat dia tu..sedap sgt...aku suke tul kek dia tu..rjin bos aku tu wat kek tu..pndai lak tu..sape leh caye bos aku tu pndai wat kek..bos laki lak tu..klu prpuan consider la gak..ni bos laki yg wat..heheh..aku pun xbrape nk reti wat kek..jgnkn kate kek,nk masak pun aku ni xreti sgt...nnt² ar aku blajar..slow²...bak kate sayang,pelan² kayuh..hahaha...
K ar,nnt aku tulis lagi..dh xde idea nk tulis dh ni..pg² ni otak blur lg...

Wednesday, September 21, 2005

Aku dan kebosanan....





korang pernah rase camni x?aku rase xlame lg,aku pun akan jd cam bdk² ni gak..huhuhu..aku dh ngantuk sgt ni..nk tdo,tp rse mcm xbest lak tdo kat opis ni...nk xnk kena wat² rjin ar.. aduhhhhh...bosan siot..bila dh bosan secara otomatik kite akan jd mengantuk...wlaupun hakikatnya kite xde ar ngantuk sgt.tp disebab bosan dh ditahap yg terlampau,so secara tidak sengaja kite akan merasa ape yg aku rse skrg ni... :-(


.......

bOsaN aKu dENgaN pENaT....

Aku dh xtau ape nk tulis..aku dh xde idea..aku mmg xde idea...nk update pun dh mls..ni la aku,wat keje slalu xlame..kjp je aku bersmngat..pastu dh down..huhuhuhu..
ape nk cite ari ni ek??Ha..smlm si f***** tu mntk no.phone aku..ssh ati gak nk bg ke x..tp bdk ni mmg pndai tul merayu,tah mcm mane aku leh TERbagi no.phone aku kat dia...adusss!!!!caner la aku leh lemah smngat sgt ni..aku mmg dh nekad klu sape2 yg mntk no.phone aku,mmg aku xkn bg..aku xnk musnahkan kpercayaan sayang kat aku lg..dulu pun dh prnh jd camni..pas kejadian dulu tu,aku dh xnk bg no.phone aku kat mane2 lelaki lg...tp aku xtau ar nape smlm aku leh bg no.phone aku kat mamat tu...abis ar aku klu sayang dpt tau nnt...tp aku rse aku nk kwn je ngan si F***** ni...xkn ade ape² feeling..aku ttp sayangkn sayang aku sorg...hehehe..
I love u sayang.....

Monday, September 19, 2005

Kenangan hujung mingguku.....

Hujung mggu yg mendamaikan..hehehehe....kali ni aku cite pasal cuti ujung mgu aku kat entry aku kali ni....
Cite bermula pada ptg ari jumaat tu..ari jumaat ari tu aku blik keje kul 8 lbh..aku pun xtau ape yg aku wat smpai kul 8 br aku smpai umah..huhuh..penat giler siot..aku kuar dr opis mcm biasa sbnrnye,kul 5 dh kuar..pastu aku g opis akak aku..aku lepak akt situ smapi kul 8...penat tu mmg r penat.tp nk wat caner,dh aku ni tumpang dia blik..dia ade keje yg nk kena settle..penat tul aku ari tu..smpai kat umah dah kul 8 lebih..smpai2 aku trus tdo,xsdr diri trus..dlm sedap2 melyn kepenatan tu ade lak calling..benci tul aku time aku tido ade yg call...nsib baik mak aku yg call,klu org lain,dh lame aku sound...xde ape yg penting sgt exceli...just nk tye aku katne??mak aku tu mmg slalu camtu..suke call aku just nk tye aku katner?tah r, aku pun xtau ape yg dia pk...kitorg borak sket2 je..pastu aku dh xleh nk tdo...trus ambik towel n take the shower...fuhhh...segar tul mandi time mlm2 ni..mmg r ade yg kate xelok mandi mlm2 ni,tp nikmatnye mmg xterkata..hehehehe...
Pas mandi aku borak2 ngan my sis..mcm2 yg ktorg borak..cite mcm2...pas dh penat tu aku pun xsdr kul bape aku tdo...sayang aku slalu ckp kat aku kite mmg r xsdr kul bape kite tido..tul gak tu..dh tdo mane sdr kn?tipu ar sape2 yg tau kul bape dia tdo...hahaha..kantoi.....sblm tdo,aku main sms ngan syg jap..mmg camtu ruitn idup aku,sblm tdo msti chat ngan syg jap...say gdnite dlu..aku harap sgt yg kitorg akan trus camni...xlupa nk say gdnite n gd morning...aku suke sgt camni..heheh..harap2 slamernye camni...amin....
Pagi ari sabtu....
aku sdr2 dh kul 10 lbh..check hp jap..mmg camni la rutin aku tiap kali t'jge dr tdo.msti the 1st thing yg aku wat ialah check hp dulu...mane la tau ade miscall ke,msg ke..tp miskol xde,msg ade satu..syg anta msg kul 5 pg..tah ape yg dia nk tah..xleh tdo r tu...ksian..aku xsdr lgsg msg smpai kul 5 tu..tdo mati sgt tu..tp kdng2 klu msg smpai tgh2 mlm,aku leh sdr gak tau..kali ni mmg xsdr..aku pun reply ar msg yg dh basi tu..tgu pye tgu,syg xreply blilk lak..tdo r tu...same gak cam aku ,tdo xsdr...hahhaa...aku tgk akak aku tgh sibuk2 bersiap..nk kuar kot..aku pun smbg tdo blik sbb bg aku jge kul 10 di hari cuti adalah tersangatlah awl lg..bgun awl di hari cuti adalah satu yg abnormal...hahahaha....so,oleh sbb itu aku pun smbg la tdo blik...kul 11 lebih aku dh mula gelisah..panas je...dh xleh nk tdo lg..aku pun bgun capai towel n masuk bilik air..igt nk mandi pastu xjd lak..aku kuar jap,lepak atas katil..anta sms kat syg jap..syg xbgun lg r..bosan tul klu aku anta msg,xberbalas ni...huhuhu....
aku cari baju2 yg nk dibasuh..byk rupanye..2 baldi gak ar..fuhh..pnt ni..tah bile leh siap ni..pas bsh bju,tibe2 kerajinan aku tiba..hahaha..tak semena2 aku jadi rjin nk cuci blik air lak..peluang yg ade jgn di sia2 kn..bkn senang nk tgk aku rjin ni...last2 nye nk dkt 3 jam gak aku duk dlm bilik air tu..dr aku bsh bju smpai ar aku siap mandi...pas kuar bilik air,aku trus check hp..ade msg dr syg..tye aku dh bgun ke?dia br nk g mandi..mase tu dh kul 1 dh...aku reply ar ckp aku dh lame bgun,dh siap mandi dh pun....
pastu aku klpk2 jap..perut lak lapo,g cari mknan jap..msk ape2 yg ptt...pas mkn jd ngantuk lak..mase tu jam dh kul 4 lbh...igt nk tdo,tp lyn sms ngan syg jap..igt nk ajak syg kuar,tp syg lak nk study..ksian lak nk ajak kuar..tp aku mmg dh bosan giler dh mase tu.....mlm tu br syg ajak kuar..so,ktorg pun kuar r dating jap..jln2,round2 KL jap pastu g shah alam...nk dkt kul 2 pg br syg anta aku blik...dr shah alam ke putrajaya jauh gak sbnrnye,tp snggup gak syg dtg jumpe aku kat ptrjaya ni..terharu gak kndg2...huhuhu.....
smpai umah,tukar bju trus tdo..mls nk mandi dh...esok je ar mandi...br nk terlelap,syg call bgtau dia dh smpai..kitorg borak2 jap..pastu aku trus tdo.......berakhir la ari sabtu aku....esok ade lagi..
Ari ahad pulak....
aku bgun dh kul 12 tghari...tu pun rse mcm awl lg...hehe..tgk hp jap,pastu aku smbg tdo blik smpai kul 1 lbh...pastu bgun trus cuci muka..g cari something kat dapur..lpr ar plak bgun tghari2 ni....mls lg nk g mandi,so aku pun mkn ar same2 ngan my sis..pastu igt nk g mandi,tp mls melanda jiwa aku..so,aku pun baring2 ar kat dlm bilik..smbill tu main sms ngan syg...huhuhu..lame gak ktorg main sms tu..kul 4 dia kate nk study jap..so akupun tdo ar..mls sgt nk g mandi lg....kul 5 syg call aku,dia kate nk dtg jmpe aku jap lg..dlm kul 5.30 dia smpai..kelam kabut aku g mandi,tkut xsmpat lak..klu dia tau aku tak mandi lagi dr pg,malu ar aku..hehehe..
kul 5.30 syg smpai,ktorg g shah alam..sbb xtau nk g mane.xde tmpat best kat ptrjaya ni...hehhee..dh bosan asyik duk sini je..sesekali nk gak kuar jln jauh2 sket..ptg tu ktorg lepak kat stadium s.alam tgk org main moto..tah ape yg best xtau ar...saje je nk release tension...dh mlm br ktorg blik,pastu g mkn ngan kwn2 syg...best gak borak ngan diorg..mcm2 ktorg cite..sbnrnye kwn2 syg tu kwn2 aku gak..hahahaha....diorg pun terkejut kot tgk aku dh couple ngan syg..hahaha..ketinggalan zaman tul la diorg ni..huhuhu..pass mkn syg trus anta aku blik,,mase tu dh kul 11 lebih..ari ni kena blik awl sket sbb smlm dh ar blik lmbt..xkn ari2 nk blik lmbt..kang aku kena anta blik kg lak kang....aku rse dr s.alam ke ptrjaya tu rse kjp je...aku br nk berlame2 ngan syg..tup tup dh smpai..benci tul aku...smpai umah dh kul 12...akak aku xblik lg..igt nk tipu dia nk ckp aku blik umah kul 10,tp syg ckp dia selisih ngan kakna kat tgh jln..kakna pun nmpk dia..dh xjd nk menipu..hahahha....pas aku mndi,trus tdo...tp xleh tdo lg...kul 12.30 syg call ckp dia dh smpai..pas borak2 jap,aku pun tdo sbb esok kena keje......berakhir la hari ahad mgu ni dlm idup aku...huhuhu...
begitulah cite ujung mgu aku..hehehhee....sungguh membahagiakan......

Friday, September 16, 2005

2day is friday...

Bosan tul ari ni..ari2 aku ni bosan je...nk cite pasal smlm ni..tp xde benda yg menarik nk dicrite kn....sml mcm biasa g keje,blik keje camtu je la...bosan..igt nk kuar dating mlm td,tp si sayang lak bz ngan study dia..so kite kena la paham..huhuhu...sedey nye....tak tau la bile leh jumpe..ujung mgu ni kot...hopefully....
Smlm pttnye nk lunch ngan sopeq,tp xjd lak..dia nk cpt blik..xkn nk suh dia tgu lak..ksian lak dia..dh r dia nk kena blik KL lak..jauh tu..xpe r..lain kali pun leh jumpe lagi....
Aku rindu ar nk mkn laksa yg mkcik kat seksyen 2 kat shah alam tu jual..sedap..tah ape la yg dia dh bubuh kat dlm kuah laksa tu..sedap tul..klu xsilap aku ,dh 3 kali aku mkn laksa mkcik tu..ktorg slalu mkn laksa tu kat tasik..hehehe..best tul..mcm berkelah lak..best gak klu camtu skali skala...haaha..romantik gak kdng2 tu...mkn same2...best je...bile ar leh mkn same2 lagi...aku ni kndg2 klu nk jmpe dia kena ikut time dia je la...time dia free je la jumpe..klu time aku free,tp dia tak free,aku je la yg bosan sorg2..klu dia bosan,msti dia ajak aku kuar walaupun time tu aku tak berapa nk free..aku try gak bg free...klu dia ckp nk jumpe,aku akan cancel kan sume plan yg aku dh wat b4 dat...aku ni ikut jela cakap dia..dh camtu,nk wat caner??....aku rse aku ni dh cukup bertolak ansur dh..tp ade gak yg dia tak puas hati..kdng2 dia ckp aku ni pentingkan diri sndiri..tak pernah nk pk pasal dia..abis tu yg slamer ni tu ape?aku mls nk gduh2 pasal benda ni...so,ikut jela ckp dia..dh sayang sgt kat dia kot...tp aku xpernah nyesal pun...aku ttp sayang dia...hehehehe...i love u syg...hehehhe.....

So,moral of the story : sayangilah kekasih kite tanpa kompromi...hehehe....

Thursday, September 15, 2005

Ape nk buat ni....

Ari ni mcm ari2 yg lepas gak..bosannnnn....aku tak tau ar nk watpe yg boleh menghilangkn rse bosan dlm diri aku ni..ari2 aku wat benda yg sama...pegi keje..blik keje..esok lak,pegi keje lagi..blik keje lg..bosan..mcm ni ari2 leh mati kebosanan la aku..
Aku ni bkn boleh bosan2 ni..nnt aku mula la nk berangan..kpala ni asyik nk mengelamun je...mcm2 yg aku pk nnt..dr yg logik,smpai lah yg tak berapa nk logik...tp kadng2 best gak layan mengelamun ni..kite leh pk ape saje yg kite suke...
Mlm ni cadangnye nk kuar ngan sayang,tp dia ade klas lak..bosan la klu ari2 camni..tiap2 mlm dia ade klas.dh ar next month dia dh nk final..aku xnk la kaco dia pye study,tp aku nk sngt jumpe dia..rindu sgt..kdng2 aku ksian gak ngan dia.jauh2 pun dia rjin dtg jumpa aku mlm2..siang2 msing2 keje..so,mlm jela leh jumpe..tp skrg dh lain,dia pye final nk dekat..aku kena faham situasi dia sama..aku xnk nnt disebabkan aku,dia fail lg..dulu pun aku tau,sbb aku byk subject yg dia fail..sbb aku la dia xg klas mlm, xambik test,xambik quiz...kadng2 rse mcm aku ni menghancurkan hidup org yg aku sayang lak..mmg la aku tak pakse dia jumpe aku..dia pun ckp mmg dia yg nk sngt jumpe aku.dia tak pernah slhkan aku..kdng2 tu smapi xg klas..aku xnk wat dia ssh...aku dh cube xnk beban kan dia..aku xnk sbb aku dia fail lg..dia pun ade ckp akt aku yg dia dh give up nk cont. study...aku xnk dia quit camtu je..dh nk abis dh tu..klu leh aku nk sngt tgk dia berjaya..aku kena berkorban sket..aku dh xleh jmpe dia mcm slalu...kena tahan sket rindu ni..jgn dilayan sgt..tp kdng2 dia yg xtahan lak..caner pun ktorg tahan xnk jumpe,mesti xjadi gak..msti nk jmpe gak..dulu pun camtu gak..ktorg dh janji xnk jumpe sbb mase tu aku nk exam,dia pun nk exam gak..mase tu aku teringin sngt nk jumpe dia..tp aku tahan sbb aku pk klu dia leh tahan nape aku xleh..so,ktorg pun masing2 memendam rindu...smapi la satu tahap masing2 dh tak tahan..aku igt aku sorg je yg dh mcm nk gile,rupenye dia pun same..last skali dia give up,trus call aku kate nk jumpe..mase tu aku hepi sgt sbb aku mmg nk sgt pun jumpe dia...xsngka lak kami same2 rase benda yg same...pastu dia ckp dia xleh tahan..rindu sgt kat aku..aku pun same....aku pun rindu dia...so,pastu kami decide yg kami mmg xleh klu xjumpe....hahahaa...mase tu aku la org yg pling hepi sekali...kami still jumpe cam biasa dlm mase yg sama,kami xlupa nk study gak....bahagianye rse....

Wednesday, September 14, 2005

welcome..welcome..

Ari ni aku br nk try join blogs ni..saje je suke2..dh bosan sgt skrg ni..aku dh tak tau nk wat ape lg..tiap2 ari ni la keje aku..sje je membuang mase kat sini..aku bosan sgt skrg ni...sbnrnye ni bkn 1st time aku wat blog ni..dh ade dh b4 dis,tp sje je nk tmbh ruangan.hahaha...bosan giler seh..huhuhu.....ok lah...that's 4 2day..nnt aku post enrty yg lain..tuk kali ni,ini la dulu...welcome..welcome...

Followers