:: Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

Mengapa Singgah Kalau Tak Masuk

Me, Myself and I

My photo
Summer is Annie @ Rosni ..i'm 28 years old.. Aku tak susah untuk didekati..kalau sape nak be fren dengan aku,just come to me when i'm in a good mood.. Aku hidup untuk family aku,4 my hubby,dan untuk orang-orang yang sayang aku... Aku nk puaskn hati sume org.. :: ...Aku nak jadi yang terbaik untuk semua orang...::

Wednesday, July 01, 2009

My Fianc

Hmmm...ramai gak yang tanya nape tak letak gambar tunang aku..huhu...
Suprise..biarlah rahsia..hehe.kang ade yg grab lak lagi kang..hahaha..rasenya tak perlu la aku upload gambar tunang aku tu kot, biarlah sape2 yang tau je..dia bukan public fingers.dia tak perlu publisiti..hahaha...


**jangan risau, gambar kawin aku nanti sure aku masukkan gambar jejaka bertuah tu sekali..heheee(lgpun mase tu aku dah taknak amik gambar sorg2..hehee)

Followers