:: Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

Mengapa Singgah Kalau Tak Masuk

Me, Myself and I

My photo
Summer is Annie @ Rosni ..i'm 28 years old.. Aku tak susah untuk didekati..kalau sape nak be fren dengan aku,just come to me when i'm in a good mood.. Aku hidup untuk family aku,4 my hubby,dan untuk orang-orang yang sayang aku... Aku nk puaskn hati sume org.. :: ...Aku nak jadi yang terbaik untuk semua orang...::

Wednesday, August 15, 2007

Aku...

Apa aku nak tulis ni??oh...aku tak ada idea..
ok la..aku nak balik..
ok babai..

Tuesday, May 15, 2007

Sakit jiwa....

Sakit jiwa aku..
lembab nk mampus betul pc ni..nk loading satu page pun kena tunggu dekat 2,3 minit..adusss....putus selera aku nk menaip posting kali ni...
dah la..mls nk taip lg..nnt tine nk publish kang,satu hal lak nk kena menunggu..tunggu la smpai lebam...
adusss...........

**aku ni bkn jenis org yg suka menunggu..buang mase je....darah cepat naik kalau dah start menunggu ni.kang ade gak aku lempang pc ni kang...huhuuhuuuh...

Monday, May 14, 2007

ON MY BIRTHDAY...

8th may yang lalu(minggu lepas) birthday aku..sungguh sedih sekali sbb tak ramai yang ingat tarikh aku dilahirkan.mak aku sendiri pun lupa.mungkin byk sgt benda yang perlu difikirkan kot smpai hari lahir aku pun mak boleh lupa.(sedapkan hati..)
aku bukan nak harapkan hadiah dari sape2(tp kalau nk bagi aku tak tolak),aku cume mahu diingat sahaja..(alamak..emotional la plak..)abang jela yg selalu ingat birthday aku.sebab tula aku sayang dia..dia jela satu2nya org yang bg aku hadiah.walaupun tak besar mana,tp aku cukup2 hargai....thanks syg....
boleh dikira berapa org yang wish birthday kat aku...1st yg wish,kwn aku,Uncle.tu pun 2 hari awal(tak kira)...pada tepat 8 may,pukul 12tgh mlm,abg aku la org pertama yg kol aku and wish birthday tuk aku,pastu aku dapat msg dari kwn baik aku,Meng Meng(sekarang dia kat sabah)so sad,xdpt jmpe dia.dia pun yg selalu igt birthday aku..esok paginya kakak aku plak sent sms wish kat aku..pastu mlm tu time tgh celebrate ngan abg,kwn aku Ayu sent sms wish kat aku...the next day,my fren, Ley plak wish...tu jela org2 yg igt birthday aku...sedih kan??

JANGAN JADI SEPERTI LALANG....

Jangan jadi seperti lalang,ikut je kata angin.kiri..kanan....hemmm..apa nak jadi?

Sebenarnya bukan cite lalang yang aku nk tulis dlm ni,tp aku cuma nak bgtau yg blog aku ni ditumbuhi lalang dah.al maklum la dh lama sgt tak update blog ni..byk sgt blog yg aku nk update.smpai lupe blog aku yg satu ni.zaman skrg ni dh byk sgt website yg mcm ni.sape2 pun leh buat blog sndiri..tp kalau dh ade blog sndiri jangan la jadi mcm aku lak..2,3 bulan je rajin meng update,pastu dh masuk bulan yg ke-3.sifat malas pun mcm biasa la dtg tanpa diundang..aku bile mls dh bertandang,aku pun layan jela malas ni.tu yang wat dia makin naik lemak tu..asal dtg je,mesti dilayan..hemmm....

k ar,sebenarnya dh lama aku nk update blog ni,tp aku lupa psword.huhuhu....tibe2 lak hari ni boleh teringat.jangan esok lupa balik udah le....

Friday, April 20, 2007

Bikin aku pening

Ni la akibat klu dh byk sgt blog..nsib baik aku igt lg password blog aku ni..huhuhu....ni pun puas gak ar nk cri balik..hehehe....

Saturday, January 27, 2007

KERJA DENGAN NIAT YG BAIK...

aku tak tau ar nape aku letak title tuk ppost aku kali ni dgn tajuk ni..
sebenarnya aku sendiri pun tak tau nape..
mungkin sbb selama ni aku kerja kerana kerja kot..aduhhhh...korang paham tak ape aku ckp ni?aku pun tak paham ni.
"aku menulis bukan kerna nama......" hehehe
aku nk cite ni..mlm td aku balik kerja agak lewat gak ar. spptnye working hour aku dr kul 10am-6pm je.tp di sebabkn kerja yg byk, maka bos aku xbg aku blik awal.kena settlekan kerja dulu..mr syg aku pun bising ar nape ar aku blik lmbt sgt.slh aku ke?aku kerja,bukan aku saje2 balik lmbt.aku pun nk balik awl gak.nk rest gak.sape ar nk kerja smpai ke mlm??tp abg aku tu tak paham ar.ataupun dia saje2 wat tak paham.msg aku pun dia tak nk reply.call lg ar..klu jwp pun mcm nk tak nk je..sakit tul ati aku.dah tua2 pun nk merajuk..hahaha..tua sgt ke dia??skt kepala aku melayan kerenah dia ni...nmpknye aku dh xleh nk kerja smpai mlm lg.demi menjaga hati dan limpa dia, biarlah aku ingkar dgn kat2 bos aku ..huhuhu....

k ar, skt kpala ar..nk g telan penadol jap.tgk pc ni pun wat aku pening.
daaaaa.............


Followers