:: Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

Mengapa Singgah Kalau Tak Masuk

Me, Myself and I

My photo
Summer is Annie @ Rosni ..i'm 28 years old.. Aku tak susah untuk didekati..kalau sape nak be fren dengan aku,just come to me when i'm in a good mood.. Aku hidup untuk family aku,4 my hubby,dan untuk orang-orang yang sayang aku... Aku nk puaskn hati sume org.. :: ...Aku nak jadi yang terbaik untuk semua orang...::

Tuesday, September 16, 2008

Less Sekilo..huh!!

Hari minggu ari tu aku jalan2 kat melaka, pas buka kat Chicken Rice Shop, aku jln2 kat Mahkota Parade..pastu ternampak la ade kempem derma darah kat situ..maka dengan hati yang berkobar2 aku pun isi la borang, konon2 nak menyumbangkan la darah aku yang tak berapa nak ada ni..bile nurse tu tanya berat badan aku berapa, aku cakap aku tak tahu..pastu dia suh gi timbang..aiseh...44kg je..kurang sekilo je untuk membolehkan aku menderma..berat minimun 45kg kalau nk menderma darah...aduihhh....aku cuba gak cakap ngan nurse tu, takkan takleh kot..nurse tu suh aku makan banyak2 dulu, pastu datang balik lain kali..siot tul la..nurse tu langsung tak nak tolak ansur la..takleh kompromi langsung la...
Tibe2 aku teringan time study dulu..mase ngan Meng-Meng pn ktrg pernah test nk derma darah jugak, tapi tak lepas jugak sebab berat tak cukup..haha..sekarang ni aku ingat dah berat ar sikit.tapi sama je..huh!!..
Tapi aku rase sebelum pose aritu berat aku 47kg, tapi nape br pose setengah bulan dah turun 3 kilo.cepat betul la....
Mmmm...xde harapan lagi la aku nk menderma....xpe, pasni aku nak capai berat ideal aku 46kg..hehehehe....

Dah Sebulan Lebih..

Uiskk...dah sebulan aku tak update blog aku ni..huhu..macam biasa la bile sifat malas dah datang..tambah2 lagi time bulan2 pose ni..malas sangat nk menaip..pandang pc lama2 pun leh buat pening pala...tgk pc time nk wat keje je..

Hari ni 16 Ramadan..dah 16 hari umat islam berpose..aku?errr...lebih kurang gak la..biasa la perempuan...
Cuti raya ni aku rse macam nak bercuti panjang je, tapi tengok keadaan bos aku tu macam tak approve kn leave aku je...huh!! tapi takkan aku nk beraya kat opis lak kn??huhu..time2 camni la kite kerahkan tenaga cina pulak..aritu time chinese new year kite dah bagi peluang kat diorg..huhu
k la...next time text lagi...bye

Followers