:: Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

Mengapa Singgah Kalau Tak Masuk

Me, Myself and I

My photo
Summer is Annie @ Rosni ..i'm 28 years old.. Aku tak susah untuk didekati..kalau sape nak be fren dengan aku,just come to me when i'm in a good mood.. Aku hidup untuk family aku,4 my hubby,dan untuk orang-orang yang sayang aku... Aku nk puaskn hati sume org.. :: ...Aku nak jadi yang terbaik untuk semua orang...::

Sunday, June 27, 2010

Aku Kini Bertukar Status


Sedar tak sedar dah nk masuk 2 bulan aku bergelar isteri kepada Nor Kamarul Azhar Bin Shamsudin..
Sibuk sgt smpai tak sempat nk update dlm blog ni..hmm..aku gembira jadi isteri dia, aku bhagia sangat sekarang nii..moga Allah berkati rumah tangga kami, moga Allah limpahkan kasih sayang antara kami..

Mengimbau Kenangan 7/8/9 Mei 2010

Tanggal 7 Mei 2010 (jumaat, lepas solat asar), lebih kurang jam 5.30ptg, aku telah sah bergelar isteri kepada Nor Kamarul Azhar Bin Shamsudin..Alhamdulillah, sumenye berjalan lancar, wlupun ade yg sikit2 tergendala..dengan 2 kali lafaz, aku kini sah bergelar isterinya...
Selepas majlis akad nikah di masjid, tetamu dijemput ke rumah untuk menjamu selera..

Majlis persandingan berlangsung esoknya (8.5.2010, Sabtu) dirumah ibubapaku, hari tu jugak merupakan hari jadi aku yg ke-27 thun..Nmpk sedondon kami mengenakan pakaikan serba ungu(warna kegemaranku)..sangat istemewa..kawan2, sanak saudara sume dtg memeriahkan majlis..wlupun ade yg sampai lambt akibat kesesatan...terima kasih semua...

Esoknya (9.5.2010, Ahad) majlis bertandang ke rumah pengantin lelaki, kami sepasang serba jingga, cantik..hehe....majlis meriah sangat kt rumah lelaki, kwn2 suami ramai dtg yg memeriahkan majlis..walaupun jauh dari jhor...

Alhamdulillah, hari ni nk masuk 2 bulan kami bergelar suami isteri.
Hmm...buat mase ni kami masih belum ade rezeki tuk menimang cahaya mata...takpe, masih awal lagi, dan masih boleh terus mencuba..hehe..

Doakan rumah tangga kami berpanjangan hingga akhir hayat..moga kebahagian dan kasih sayang terus bersama kami..Amin....













Followers