:: Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

Mengapa Singgah Kalau Tak Masuk

Me, Myself and I

My photo
Summer is Annie @ Rosni ..i'm 28 years old.. Aku tak susah untuk didekati..kalau sape nak be fren dengan aku,just come to me when i'm in a good mood.. Aku hidup untuk family aku,4 my hubby,dan untuk orang-orang yang sayang aku... Aku nk puaskn hati sume org.. :: ...Aku nak jadi yang terbaik untuk semua orang...::

Saturday, January 27, 2007

KERJA DENGAN NIAT YG BAIK...

aku tak tau ar nape aku letak title tuk ppost aku kali ni dgn tajuk ni..
sebenarnya aku sendiri pun tak tau nape..
mungkin sbb selama ni aku kerja kerana kerja kot..aduhhhh...korang paham tak ape aku ckp ni?aku pun tak paham ni.
"aku menulis bukan kerna nama......" hehehe
aku nk cite ni..mlm td aku balik kerja agak lewat gak ar. spptnye working hour aku dr kul 10am-6pm je.tp di sebabkn kerja yg byk, maka bos aku xbg aku blik awal.kena settlekan kerja dulu..mr syg aku pun bising ar nape ar aku blik lmbt sgt.slh aku ke?aku kerja,bukan aku saje2 balik lmbt.aku pun nk balik awl gak.nk rest gak.sape ar nk kerja smpai ke mlm??tp abg aku tu tak paham ar.ataupun dia saje2 wat tak paham.msg aku pun dia tak nk reply.call lg ar..klu jwp pun mcm nk tak nk je..sakit tul ati aku.dah tua2 pun nk merajuk..hahaha..tua sgt ke dia??skt kepala aku melayan kerenah dia ni...nmpknye aku dh xleh nk kerja smpai mlm lg.demi menjaga hati dan limpa dia, biarlah aku ingkar dgn kat2 bos aku ..huhuhu....

k ar, skt kpala ar..nk g telan penadol jap.tgk pc ni pun wat aku pening.
daaaaa.............


Followers