:: Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

Mengapa Singgah Kalau Tak Masuk

Me, Myself and I

My photo
Summer is Annie @ Rosni ..i'm 28 years old.. Aku tak susah untuk didekati..kalau sape nak be fren dengan aku,just come to me when i'm in a good mood.. Aku hidup untuk family aku,4 my hubby,dan untuk orang-orang yang sayang aku... Aku nk puaskn hati sume org.. :: ...Aku nak jadi yang terbaik untuk semua orang...::

Friday, August 21, 2009

Selamat berpuasa

Selamat berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat kt dunio ni..huhu..Esok dah start pose..dah ready ke?
Dan lame tak hapdet kn??haha...M.A.L.A.S (no komen..)

Sejak ade berukband kt umah ni, hari2 ngadap laptop jela..(tp xde mase gak nk update blog..jgn kate update, nk jenguk pun xde mase..mase byk dihabiskan dengan berkebun kt facebook...gilo tani betul aku sejak 2 menjak ni..)

Tahun ni 1st time pose sebangai tunangan orang, tahun ni jgk nnt 1st time raya ngan tunang..huhu..
(ade beza ke?) same je mcm tahun2 lepas..xde ape yg istimewa pun..mgkin sbb tunang jauh kot, tu pasal rase tahun ni sama je macam tahun2 lepas..takde beza pun...

Tahun ni aku berazam nk pose penuh..huhu..(leh ke?)

Baju raya dah beli 2 pasang.(belum cukup..nnt dh dekat nk raya nk sambar lgi 2,3 lai..) belum pose aku dah beli bju raya..haha..sepasang mak tengah jahit kt kg, sepasang baru je beli 2,3 hari lepas..nnt nk dekat2 raya nk beli lagi selai dua..mgkin kebaya ngan kurung modern kot..kaler biru ngan pink kot..sebab aritu dah beli kaler purple ngan kuning...hehe..tu pun sepasang kain kaler hitam ngan pink tak sempat nk anta jahit, tukang jahit dah xnk terima, dia suh anta pas raya...huh! (raya sakan tahun ni..byk rumah masuk dlm list lawatan..hahahahaha)

Opis tempat keje baru makin rancak berniaga kuih muih,kain, dan segala eksesori untuk raya ni..hehehee..dulu keje tempat lame takde opismate nk jual2 ni..sebab sume cino...haha...

Banyak benda nk story sebenonye..tp mcm xde idea lak petang2 ni..byk bende nk cerita sejak aku stop menulis aritu..nnt ade mase aku tulis lagi yer...Ape2 pun selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya..

Daa.....

Followers