:: Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

Mengapa Singgah Kalau Tak Masuk

Me, Myself and I

My photo
Summer is Annie @ Rosni ..i'm 28 years old.. Aku tak susah untuk didekati..kalau sape nak be fren dengan aku,just come to me when i'm in a good mood.. Aku hidup untuk family aku,4 my hubby,dan untuk orang-orang yang sayang aku... Aku nk puaskn hati sume org.. :: ...Aku nak jadi yang terbaik untuk semua orang...::

Saturday, July 30, 2011

Ramadhan 2011

Alhamdulillah, tahun ni tahun ke-2 berpuasa sebagai seorang isteri..tapi tahun ni tahun pertama dapat puasa bersama-sama si suami..thn lepas msing berjauhan, buka puasa dan bersahur pn sekali sekala je..tahun ni full time dgn husband..hehe..
Syukur pada Allah masing lagi diberi peluang pada kami suami isteri untuk sama-sama menyambut bulan ramadhan al mubarak...aku cube jgk puasa tahun ni wlupun usia kandungan sudah menjangkau 7 bulan...doakan semuanya berjalan lancar ye...

ok la, takde ape nk tulis lagi.cuma nk ucapkan SELAMAT BERPUASA tuk semua yang akan start isnin ni InsyaAllah....

Monday, July 18, 2011

Aku kini warga Johor Darul takzim

Alhamdulillah..setelah lebih kurang setahun menunggu, akhirmya doa kami dimakbulkan untuk bertinggal bersama-sama...
Tanggal 11.05.2011, aku secara rasminya menjadi warga PTG Johor..3hari selepas kami menraikan hari ulang tahun perkahwinan kami..lebih kurang 4bulan aku disahkan mengandung...syukurlah...sume dengan izin Allah..
Alhamdulillah, kini dah hmpir 3 bulan aku kt sini...semuanya berjalan lancar..dan aku bahagia..
alhamdulillahh..... :))

Followers