:: Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

Mengapa Singgah Kalau Tak Masuk

Me, Myself and I

My photo
Summer is Annie @ Rosni ..i'm 28 years old.. Aku tak susah untuk didekati..kalau sape nak be fren dengan aku,just come to me when i'm in a good mood.. Aku hidup untuk family aku,4 my hubby,dan untuk orang-orang yang sayang aku... Aku nk puaskn hati sume org.. :: ...Aku nak jadi yang terbaik untuk semua orang...::

Saturday, April 24, 2010

its counting..

Menghitung hari, detik demi detik......

Haihh....dah tak lama lg kn??lagi 13 hari lagi aku bergelar single..pasni dh jd isteri org..hmm...dgr cam best, tp sbnrnye byk benda aku kena hadapi pasni..byk benda kena belajar...aku dh sedia ke tuk sume ni?dh ready ke aku nk jd isteri ni..pastu tak lame lg kena persiapkan diri tuk jd ibu lak..hmm....pejam celik pejam celik...sume tu aku kena hadapi jgk...cume lmbt ngan cepat je...

Kawan2,
doakan sumenye berjalan lancar k..aku sedikit risau la...tp rsenya kalau ade kwn2 n family di sebelah, sumenya akan selamat...

Friday, April 16, 2010

Rindu sangat nk blogging...

Uiskk..lame giler aku tak menulis dlm ni..tersangat rindu..sejak ade berukben sendiri kt umah pn aku jarang leh menulis kt sini..asik sibuk kt FB je..ape yang best aku pn tak tau la..tp yg bestnye Fb ni, aku leh jumpe kwn2 lama..majority sume ade FB, ckp je pasal FB, sume org tau.dah sume org pn ade acc FB sndiri..

Sebenarnya aku dah kehilangan skill menulis..tak tau nk tulis ape..byk sgt perkara yang berlaku sepanjang tempoh aku berdiam diri dr berblogging ni..last aku post pun pasal aku engage hari tu kn?sedar tak sedar mcm dah nk dekat setahun, sebab tak sampai sebulan lagi aku akan mengakhiri zaman solo aku..hmm...pasal tu nnt aku tulis lagi k..cukup lah tuk mase ni kot..pape aku update k..daa....rindu sgt nk blogging....

Followers