:: Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

Mengapa Singgah Kalau Tak Masuk

Me, Myself and I

My photo
Summer is Annie @ Rosni ..i'm 28 years old.. Aku tak susah untuk didekati..kalau sape nak be fren dengan aku,just come to me when i'm in a good mood.. Aku hidup untuk family aku,4 my hubby,dan untuk orang-orang yang sayang aku... Aku nk puaskn hati sume org.. :: ...Aku nak jadi yang terbaik untuk semua orang...::

Tuesday, June 30, 2009

Leh saman ke??

Wahh....ade org dah men'grab' gambar2 privacy aku kt dlm blog aku ni..huh!!
Aku leh saman x ni?wah, suke2 hati nk grab pic aku, tanpa mintak kebenaran aku..sapa ajar?
Tapi nk marah pun xleh, blog ni kn dah glamer, sape2 leh masuk..hahahaha....tapi aku upload kt sini suh tengok je, bukan suh amik simpan wat koleksi sendiri..kalau nak tengok, tengok kat sini dah le...bukak bape2 kali pun aku tak kisah..(leh gak naik ranking blog aku ni..huhu)...aku upload pun sebab nk kongsi ngan kawan2..kang kalau tak share kang marah lak..ade lak yg suh upload..Hmmm.......lain kali kalau nk amik pun, gtau la..xdela aku terkejut tengok gambar2 aku kat tempat lain..(nama pun internet, cepat tul tersebar.tu lum gambar2 yang terlampau lagi tu.haha..)
Nak tanya sape2 yg profesional ni, leh tak kite wat something kt pic tu supaya orang lain tak leh suke2 copy and paste pic kite tu??sape2 leh tolong jawap x?saya budak baru belajar...

Monday, June 29, 2009

My Engagement

My Engagement, 28 June 2009
Semoga kekal ke jinjang pelamin...

















Saturday, June 20, 2009

.........................

Dan...
Bila esok datang kembali
Seperti sedia kala dimana kau bisa bercanda
Dan...
Perlahan kaupun, lupakan aku
Mimpi burukmu
Dimana t'lah kutancapkan duri tajam
Kaupun menangis, menangis sedih
Maafkan aku...

Dan...
Bukan maksudku, bukan inginku
Melukaimu sadarkah kau di sini 'kupun terluka
Melupakanmu, menepikanmu
Maafkan aku

Lupakanlah saja diriku
Bila itu bisa membuatmu kembali bersinar
Dan berpijar seperti dulu kala
caci maki saja diriku
Bila itu bisa membuatmu kembali bersinar
Dan berpijar seperti dulu kala




++++++++++++++++

cintai aku......

Ku bukan superstar kaya dan terkenal

Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal

Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi

Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Tuesday, June 09, 2009

Di Dalam Sepi Itu....

Serasa diri ini terpinggir di batas nan sepi tak sesiapa menemani
Di dalam sepi itu kembali ku mengingati mu lalu hati jadi rindu
Aku terperangkap dalam diri aku terpedaya oleh mimpi aku dikejari bayang-bayan keterpaksaan menyiksakan
Lama ruang hati kekosongan lama ku menangis sendirian lama hanyalah hitungan masa tak terluntur kenangan indah di antara kita di dalam sepi itu bertakhta bayangan dirimu mencengkam sanubariku.....


................................................................

Jauh Disudut Hati....

Sayang, kubawa jauh rinduku kerna aku telah tahu kau bukan milikku
Sayang, sesunguhnya bukan mudah menjalani hidup ini tanpa kau di sisi.....
Jauh disudut hati aku masih bermimpi, mimpi yang indah esok kau kembali
Jauh di sudut hati ada waktu-waktunya aku berdoa kau pulang semula
Sayang biar ku mengingatimu biar kugantung harapan hingga sampai waktu nafas terakhirku.....




.........................

Sunday, June 07, 2009

huhuhu...

Aku harap blogspot tak potong gaji aku sebab aku tak updated blog dah dekat 2 bulan ni ...huhu....

Facebook Fever....

Fuhh!! dah 2 bulan tak update ape2 dlm blog ni..kt opis internet blocked, kt umah la asik main game n layan facebook je, smpai xde mase nk jenguk2 blog sndiri..huhuhu...

Sekarang ni aku asik layan facebook jer..main game la, jawap kuiz la..hahaha..macam2..banyak mase terbuang kat sini jer..sampai lupa nak bukak friendster, myspace, blog sndiri pun tak ingat..

k la, nk cont main game UNO ni..huhu..teringat time dulu2 main game SNAP...hahahaha... jom sape2 nak join...

Followers