:: Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

Mengapa Singgah Kalau Tak Masuk

Me, Myself and I

My photo
Summer is Annie @ Rosni ..i'm 28 years old.. Aku tak susah untuk didekati..kalau sape nak be fren dengan aku,just come to me when i'm in a good mood.. Aku hidup untuk family aku,4 my hubby,dan untuk orang-orang yang sayang aku... Aku nk puaskn hati sume org.. :: ...Aku nak jadi yang terbaik untuk semua orang...::

Thursday, December 21, 2006

INGIN KU KONGSI KEJAYAANKU BERSAMA-SAMAMU...

"Setinggi mana pun kita berada,ingatlah betapa sejuknya tanah dan rumput di bawah..."
kata-kata pujangga dari mak aku..
thanks mom...thanks dad...thanks hubby..thanks everyone.....

loong time no see....rindu bangat....

hiiiiiiiiii...............
i'm back..lame tul xupdate blog ni.igtkan dah tak wujud lagi.mlm td tibe2 teringat kat kak akira.tak tau ar nape.so ari ni trus bukak blog dia..dh lame x jenguk2 blog dia.dulu ari2 aku nyibuk kat page dia..mesti dia rindu kat aku ni..hehehehe
so, klu kak akira terbace post aku kali ni harap2 dia masih igt kat aku...
rasenya dah lame sgt aku tak update kn?dh setahun kot.aku betol2 xde mase.mase aku byk aku habiskan dengan wat benda lain.bz tul la..kalah ahli perniagaan.
tak lame lagi dh masuk tahuun 2007, sedar tak sedar dah setahun aku tak post enrty.tah ape mimpi aku mlm td, tibe2 ari ni tergerak plak nk tgk blik blog aku ni.igtkan dh tak wujud.
actully,aku kene wat benda lain ni.ni pun saje curi2 mase tulis something kat cni.nnt2 klu ade mase aku tulis lagi.tp wat mase ni aku betol2 bz..harap2 dapat update ari2 cam dulu...korang tau jela aku ni cepat bosan kalau buat sesuatu perkara.bak kate mak aku, aku ni mempunyai sifat hangat2 tahi ayam..betul ke tahi ayam tu hangat?tak pernah lak aku pegang.tak sampai hati lak aku nk pegang tahi ayam, cukuplah aku tahu yang tahi ayam tu mmg panas daripada org yang telah mencipta peribahasa td.ternyata beliau dah pernah pegang tahi ayam kot sbb tu dia tau yg tahi ayam tu mmg hangat..tak kisah la ape2 pun.yg penting aku tak busuk macam tahi ayam..hehehehe...
so, kat mane kite td?tibe2 tercerita apasal tahi ayam lak...huhuhuh.....
k lah,sebenarnya byk sgt yg aku nk tulis ni,tp keadaan tak mengizinkan aku.next time aku tulis lg..tgn aku ni kalau dh mula menari atas keyboard ni mmg ssh sket nk berenti.sbb tu la aku rase aku mmg sesuai berkerja dlm bidang penulisan..walaupun aku tau ape yg aku tulis selalu nya 98% adalah mengarut...hahahaha....
ok...see ya!!
daaaaaa.....

Followers