:: Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

Mengapa Singgah Kalau Tak Masuk

Me, Myself and I

My photo
Summer is Annie @ Rosni ..i'm 28 years old.. Aku tak susah untuk didekati..kalau sape nak be fren dengan aku,just come to me when i'm in a good mood.. Aku hidup untuk family aku,4 my hubby,dan untuk orang-orang yang sayang aku... Aku nk puaskn hati sume org.. :: ...Aku nak jadi yang terbaik untuk semua orang...::

Sunday, April 12, 2009

Tempat baru....

1 April lalu aku already moved ke tempat keje baru..in goverment sector..aku xtau la pilihan aku ni tepat ke x, xperlu nak pikir2 lagi...aku dh pun ditempat baru sekarang..aku dah pn resign kt tempat lama tu..mula2 bg notis kt bos, aku rase macam tak sampai hati lak nk tinggalkn bos aku tu..yela, aku rase keje aku nanti xde orang nk ganti...bos aku pn pada mulanya terkejut gak aku nk resign, dia suh aku pk dulu, lgpun dia cakap xde org nk ganti tempat aku nanti...susah nk train orang baru...lgpun aku bg notis pun last minit..one week notis je...mane la bos aku tak kelam kabut..huhu..tapi pas aku rekomen kan sorang kawan aku tuk ganti aku, bos aku pn macam berpuas hati dan membenarkan aku menamatkan khidmat aku kat situ...huhu..(walaupun aku tau bos aku berat hati nak lepaskan aku...huhu...aku tau tu...)

Minggu pertama aku kat tempat baru, hp aku tak henti2 dapat kol dari opis lama...Mmmm..macam2 problem..ade je yang call tanya itu ini...aku kn br keje, xleh nk pick up fon sgt, nk msg2 pn kena tgk line..(org baru mmg la kena tunjuk pangai yg baik2...hahaha)

Sekarang dh masuk 2 minggu kt tempat br...sume berjalan lancar, wlpun aku macam dibebankn dengan keja yg banyak..(org cakap keje gomen ni sng..leh lepak2 je..tapi aku tertipu..)
keje byk menanti aku....sampai aku rase cam aku dah wat pilihan yg salah...huhuhu...

Mmmm..apa2 pun aku dah kira bersyukur aku dimana sekarang ni...mane2 pun sama je..janji aku hepi dengan kerja aku....tapi kalau ade yang tanya keje kat mane lagi best, tanpa pk pnjang aku rase keje tempat lame aku lebih more comfortable dan hepi..(err..mgkin tmpt skrg ni aku msih baru, so aku rase tak hepi kot...kena tgu 5,6 bulan baru leh compare blik..hehehe)

Followers