:: Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

Mengapa Singgah Kalau Tak Masuk

Me, Myself and I

My photo
Summer is Annie @ Rosni ..i'm 28 years old.. Aku tak susah untuk didekati..kalau sape nak be fren dengan aku,just come to me when i'm in a good mood.. Aku hidup untuk family aku,4 my hubby,dan untuk orang-orang yang sayang aku... Aku nk puaskn hati sume org.. :: ...Aku nak jadi yang terbaik untuk semua orang...::

Thursday, February 17, 2011

Mom-to-be

Alhamdulillah......
Setelah 9 bulan menanti, mencuba dan terus mencuba, akhir Allah izinkan kami untuk menjadi ayah dan ibu..
Sebenarnya, mase bercuti kt terengganu hari tu lagi aku dah rse lain mcm ngan diri aku ni...err...mgkin ke aku pregnent?nkb gitu abg, tp rse terlalu awl kot.lgpun mse tu xkompem lg..
Pastu blik dr terengganu aku kena gi kursus kat perlis n lawatan ke Thailand seminggu plak.tak sempat nk berehat, dh kena long journey lg..mase tu bdn mmg tak berapa sedap..rase lain mcm sgt..tp aku mls nk pk2..mse kt kursus tu, kerap gak la pening2, n muntah2..kwn2 pun xpk ape2 kot...
Pas blik KL, hti ni trus rse nk kena gi check jgk ni....Alhamdulillah, mmg ape yg aku rse tu benar..trs bgtau abg..abg suka sgt...tp aku rse sedih dlm gembira...sbb mgkin jarak antara kami buat kegembiraan kami tu tak berapa nak terserlah sgt....tp apa2 pun aku sgt bersyukur....
tak putus2 aku panjatkn kesyukuran kehadrat Illahi...Alhamdulillah...
Doctor pun dh sahkan kandungan aku ni...br lagi dlm lingkungan 5 minggu.kena byk berhati2..takleh nk wat keje berat2 sgt...
Ya Allah, Kau lingdungilah kandungan ku ini...elakkan lah dr berlaku perkara2 yg tak diingini...Aminn....kawan2, doakan kesihatan aku dan kandungan aku ini, okee...


.......................

1 comment:

renoma pasha said...

aku sentiasa doakan kamu....

Followers