:: Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

Mengapa Singgah Kalau Tak Masuk

Me, Myself and I

My photo
Summer is Annie @ Rosni ..i'm 28 years old.. Aku tak susah untuk didekati..kalau sape nak be fren dengan aku,just come to me when i'm in a good mood.. Aku hidup untuk family aku,4 my hubby,dan untuk orang-orang yang sayang aku... Aku nk puaskn hati sume org.. :: ...Aku nak jadi yang terbaik untuk semua orang...::

Saturday, April 24, 2010

its counting..

Menghitung hari, detik demi detik......

Haihh....dah tak lama lg kn??lagi 13 hari lagi aku bergelar single..pasni dh jd isteri org..hmm...dgr cam best, tp sbnrnye byk benda aku kena hadapi pasni..byk benda kena belajar...aku dh sedia ke tuk sume ni?dh ready ke aku nk jd isteri ni..pastu tak lame lg kena persiapkan diri tuk jd ibu lak..hmm....pejam celik pejam celik...sume tu aku kena hadapi jgk...cume lmbt ngan cepat je...

Kawan2,
doakan sumenye berjalan lancar k..aku sedikit risau la...tp rsenya kalau ade kwn2 n family di sebelah, sumenya akan selamat...

No comments:

Followers